Søker...

Beautician klinikk


Informasjon

Velkommen til Beautician din skjønnhetklinikk.

Alle vi mennesker er vel enig om at skjønnhet og velvære kommer like mye fra innsiden som fra utsiden. Skjønnhet er harmoni, grasiøsitet og god rytme som avhenger av det å kunne ta vare på seg selv. Det er der jeg kommer inn. Her tilbyr jeg dere en service som inneholder effektivitet og skreddersydd behandling, du garantert kjenner virkningen. Hemmeligheten er de unike teknikkene og produktet vi bruker ved behandlingene som jobber dypt for å korrigere hud med tapt spest, dype og fine linjer, pigmentforandring og mangel av glød. Vårt mål er at hver behandling skal gi et så vakkert og naturlig resultat som mulig. Her har vi skreddersydd behandling for hver enkel klient.

Med det er målet å skape trygghet, bli godt ivaretatt både før og etter behandlinger. Selvsagt gi tilstrekkelig med informasjon og dokumentasjon under hver enkelt behandling. Vi fører pasientjournal slik at vi har god oversikt over alle dine behandlinger hos oss. For oss er det viktig å kjenne deg. Taushetsplikt er veldig viktig for oss og når det gjelder den medisinske dele så har vi en lege som er medisinsk ansvarlig og derfor kan du føle deg trygg med alle våre behandlinger.

Jeg Jamila er eier av Beautician din skjønnhetsklinikk. Jeg har utdannet meg som sykepleier og jobbet med det en stund før jeg fulgte drømmen min for å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier fra høgskolen i Buskerud 2015. Jeg må innrømme at jeg er stolt over å ha fått min grunn utdanning i botulinumtoxin og dermal- filler av anerkjente kosmetisk- medisinisk legen Dr. kireren Bong, fra scotland. Dr.Bong er intrenasjonalt anerkjent ekspert i ansiktsestetikkog reiser rundt for å undervise og forelese for kosmetiske leger, kirurger og sykepleiere om avanserte internasjonale publikasjoner og magasiner. Dr.Bong har utviklet et system KB 3-system. Dette er en teknikk som skal sikre en trygg behandling og best mulig resulta Også jeg har tatt en kurse med dr.Vincent Wong som er award winning cosmetic doctor and trainer.

 
Adresse:   ringevålvegen 3,5 og 7
7080 Heimdal
Telefon:   94080861
Epost:   Beautician-klinikk@hotmail.com